Om TSS - Tromsø Svømmeskole

Tromsø Svømmeskole
Gå til innhold

Hovedmeny:

Om Tromsø Svømmeskole
Tromsø Svømmeskole er tilsluttet Troms Svømmekrets og Norges Svømmeforbund. Klubben ble startet i 1996 og har som mål å tilby svømmeopplæring av høy kvalitet. Vi har erfarne og godt kvalifiserte instruktører.   

I løpet av de årene vi har vært i aktivitet har vi fått svært god tilbakemelding på våre opplæringstilbud. Vi arbeider med kontinuerlig å videreutvikle våre instruktører ved å sende de på etter- og videreutdanningskurs hvert år.   

Styret (Valgt mars 2018)
Leder                            Trond Kristoffersen                                                                                    tro.kri@gmail.com                                                    (Gjenvalg)
Nestleder                            Renate Stenersen                                                                                    renstene@gmail.com (Gjenvalg)
Styremedlem                            Vebjørn Andre' Movik Anfinsen                                                                                    Vebjorn.andre@gmail.com                                                    (Ny)
Styremedlem                            Silje Beate Sauge Johansen                                                                                    silsaugejoh@gmail.com (Gjenvalg)
Varamedlem                            Natalia Nikolaevna Smaglyukova                                                                                    natalia.smaglyukova@uit.no (Ny)

Svømmeskoleansvarlig: Rita Kristoffersen
Telefon: 9443 8843

I Tromsø Svømmeskole er det Rita og Trond Kristoffersen som har ansvar for at alle våre instruktører har gyldig politiattest. Informasjon om Politiattest.

Litt mer om svømmeskolen

 

Svømmeskoleansvarlig: Rita Kristoffersen Telefon: +4794438843 (kun SMS)
Postadresse: Soppsvingen 26, 9102 Kvaløysletta
Kontonr: 4750 11 02128
Organisasjonsnr: 989 511 823

Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen